Sunday, 11 March 2012

hari sabtu(semalam) 10/3/2012

assalamua'alaikum..

sihat?
tengah buat ape?

kali ni owner nak cite kat korang sal ape yang owner buat semalam..

pagi..
owner basuh moto.
maklum la.
bosan..
nak la pegi jalan-jalan..
bile dah siap basuh moto..
owner pon online la..
ajak kawan owner pegi pekan.
tapi die dah pegi dulu..
time online tu.
ade sorang kawan owner mintak tolong owner.
tolok moto die pegi kedai moto.
owner pon pegi la umah die.
bile dah tolak moto die pegi kedai moto, untuk repair.
owner dengan kawan owner pegi la jalan2 kat pekan,
bile sampai pekan.
jumpe la kawan owner yang dah pegi dulu tadi.
rupe-rupenye.
die pegi karok dengan skandal die. =.=''
owner ingat kan nak pegi.
tapi tak jadi la.
sebab tak kenal skandal die tu.
owner lepak la dengan kawan owner yang lain.
pegi karok gak.
tapi kawan owner tu pegi dengan awek die.
owner kenal.
takde la malu..
owner denga je.
malas nak karok.
bile dorang dah karok.
owner pon blah la dengan kawan owner tadi.
lepas pegi karok.
owner pegi main pool.
pastu main snooker...
huhu..
bestt.
bile dah abih main snooker..
owner pon lepak la kat Mc D.
(lepak je. tak makan, kate lepak. buat ape bawak duit. kalau makan ye la bawak duit. haha)
tak lame pon.
kejap je.
pastu blah..
pegi kedai moto yang kawan owner anta tadi.
bole pulak time otw nak pegi kedai moto tu tayar moto owner pecah..
grr..
nasib baik kawan owner support sikit duit tube tayar..
lepas tu..
owner tolong kawan owner pasang coverset moto die.
bile dah siap.
owner pon balik..
malam tu pulak.
owner bosan..
onlinee je..
owner pon pegi la keluar.
jalan-jalan kat pekan..
time tu langsung takde polis..
owner bosan..
jalan-jalan..
pastu pusing-pusing kat kawasan kampung...
amik udare segar di malam hari.
owner lalu la depan umah si die..
ulang-alik.
pastu baru balik umah..
tu je la yang owner buat.
kalau nak tau lagi detail.
pandai-pandai la agak.
:D

assalamua'alaikum..

No comments:

Post a Comment