Thursday, 8 March 2012

Minggu Peperiksaan

assalamua'alaikum semua.

owner harap sume baik-baik n sihat sejahtera..

sepanjang minggu pekse ni..
macam-macam ragam ade..
haha.
ade yang meniru.
ade yang tido.
ade yang menipu.
ade yang stress melampau.
maklum la.
dah macam adat time pekse.
minggu ni la yang paling best bile cikgu praktikal jage.
hahaha..
owner kat dalam kelas.
tak bole nak senyap..
sikit2 tergelak time pekse.
haha.
pelik-pelik.
dalam banyak-banyak hari pekse.
hari ni la macam-macam ade..
ade yang suruh buat kan.
ade yang tanye,
ade yang tak siap.
ade yang duduk diam n bia keje die tak siap.
haha.
tapi takpe la.
owner sian tengok.
owner tolong la buat kan.
maklum la.
die pon budak baru sekola ni.
owner tolong la.
haha.
memang best.
tapi...
tapi....
esok pekse fizik n addmath..
brrr..
fizik okay lagi..
addmath yang susa..
yela..
time cikgu mengaja.
langsung tak masuk kepale.
(tak paham ape yang di ajarnye)
brrr...
tension-tension..
addmath failed la..

okay la.
sampai sini je la..

bile owner ade mase..
owner post lagi ek..

assalamua'alaikum..
byee..

^_^

No comments:

Post a Comment