Thursday, 29 March 2012

Lepak-ing..

assalamua'alaikum..

sihat?
owh.
nasib baik sihat.
jage diri tu elok-elok.
tuhan bagi untuk jage.
sementare je.
bersyukur la.

tengah buat ape?
owh..
kalau denga lagu jangan la kuat-kuat.
bole rosak kan gegendang telinge je.
membace pon elok untuk mate dan minda.

(^_^)

petang tadi.

pegi pasar..
saje lepak-lepak dengan kawan..
haha..
macam-macam yang berlaku(skemajap)
dah la owner sorang je yang lepak.
tunggu kat taman.
nak jumpe kakak angkat owner.
berbulu menunggu die.
ceit.
sementare tu owner jumpe la kawan owner.
ade sekali tu..
time nak duduk kat kerusi yang ade kat pondok kat taman tu(paham-pahamjela,katepandaiBM).
sorang kawan owner tadi. duduk kat salah satu kerusi panjang kat pondok tu.
owner dah duduk dulu(katkerusilain)
bile owner tengah sembang ngan kawan owner yang lagi sorang.
tetibe denga bunyi kawan owner yang nak duduk tu terjerit.
bile owner tengok.
die terjatuh.
sekalinye salah satu kaki kerusi tu dah takde(patahlatu).
haha.
owner ngan kawan owner yang lagi sorang pon gelak je la.
haha.
kesian tengok kawan owner yang jatuh tu.
nak tolong.
tapi tak bole.
bukan muhrim. (-_-)
owner tengok je la.
haha.
lepas tu dorang blah..
owner tunggu kat situ sorang-sorang.
tunggu...
tunggu....
tunggu.....
owner suruh kakak angkat owner cepat..
lambat jugak die datang pasa.
brr..
tapi dapat jugak tengok kakak angkat owner.
haha..
(^_^)

lepas tu kawan owner tadi datang..
dorang duduk kat kerusi yang elok pulak.
tak lame lepas tu.
owner nampak kawan owner tengah dating.
owner saje la kaco.
huhu.

lame lepas tu.
kawan owner yang dating tu.
suruh kawan die amik mende kat moto die.
haha.
owner saje la tunggu.
sekalinye kawan die bawak kan bunge untuk kasi kat awek kawan owner tu.
haha.
sweet je.
tapi bukan kawan owner yang kasi.
tapi kawan die yang kasi.
haha.
asalkan ade bunge.
haha.
tak sempat nak amik gamba.
hehe.

lepas tu..
kitorang sembang..
dah bosan sembang..
owner pon blah la.
naik moto yang tak bape nak laju.
haha(memang tak laju pon).
hehe.


tu je la.
takkan la nak banyak lagi?
berbulu la nak tulis ape yang kitorang sembang kan.
(-_-)

ape da.

baik lah.
sampai sini je la.

assalamua'alaikum..

semoga sihat selalu.
banyak kan membace..
(^_^)

No comments:

Post a Comment